El grup valencià ha publicat el seu vuitè disc oficial (“Fué eléctrico”) el 2012.
El quintet ha condensat les millors qualitats que posseeixen els seus hits de sempre en les cançons que componen aquest treball: vibrants, amb gran tensió emocional i amb tornades que molt aviat seran memorables per a qualsevol fan del pop en castellà.
El disc s’ha enregistrat als Estudis Ultramarinos de Santi García, i el grup ha tornat a donar un gir de so respecte a l’anterior, Si a ‘Universal’ hi havia predomini de guitarres acústiques, aquí manen les elèctriques: “Volíem fer un disc en què qualsevol de les cançons servís per començar un concert “.
Una nova entrada a la part alta de les llistes de venda a Espanya, una extensa gira de presentació i, com va passar amb “Universal”, la mateixa energia i una nova suma de clàssics al seu repertori.

El resultat, més comunió que mai amb un públic aliè a modes i tendències que aposta per ells: disc i cançó de l’any per als lectors d’El País i 2n disc de l’any per als de Mondosonoro. La gira continua sense descans el 2013, que comença amb l’edició del quart videoclip de ‘ser elèctric’. Una fita més per a una carrera de fons.


Més informació