“Amb només alguns teclats de joguina i un grapat de pedals de segona mà, aquests dos individus de ciència ficció van decidir començar a construir cançons des de l’habitació d’un hostal per a estudiants de Londres . Tenien com a intenció reproduir el so de les bandes que van admirar en els 90. Godspeed You Black Emperor, Disco Inferno, Mogwai, Flying Saucer Attack, Tortoise … Una oda al poder analògic “.

The Suicide Of Western Culture va deixar de ser un secret amagat, el segell Irregular els va acompanyar fa uns anys editant aquesta joia de l’electrònica visceral pàtria que va ser “The Suicide Of Western Culture”, aclamat per premsa i públic la qual cosa els va catapultar a les primeres posicions de les llistes del millor del 2010. Des de llavors tot ha estat sumar, un treball incansable que els està fent girar per mig món. SXSW, FYF Festival, The Great Escape, Eurosonic, C / O Pop, Wilsonic, Popkomm, Primavera Sound, Sónar, Rockmotives, Vienna Electronic Beats, LeFest, Canadian Music Week … per citar alguns esdeveniments on han muntat les pedaleres. Concerts i escenaris que han compartit amb artistes de la talla d’Animal Collective, Orbital, Cut Copy, Clark, Kavinsky, etc. Avisem, això no ha fet més que començar.

Són distribuïts mundialment (en format digital) per The Orchard. Els seus àlbums editats són: “The Suicide Of Western Culture” (irregularcd04) i “Remixes” (irregularcd06), a més d’algun EP i de remesclar a artistes com Autumn Comets / Russian Red, Lasers, etc.

La continuació d’aquell magnífic àlbum debut ja té nom i cognoms: “Hope Only Brings Pain” (Irregular, 2013). El duo torna a la caça i captura de tots vosaltres, humans àvids i desitjosos de música feta des del cor de les màquines . Lo-fi electrònica, ritmes analògics i post-rock emocional que et portarà per un viatge ple de contrastos. Clarobscurs únics com els dels millors gravats de Goya.