Preguntes Freqüents

Abonaments i entrades

És possible comprar una entrada per anar a veure un sol concert? I per un sol dia?

No hi ha entrades ni n’haurà per accedir a un sol concert. Estan a la venda abonaments per divendres+dissabte i entrades per divendres i per dissabte.

Puc dividir un abonament en dues entrades?

No, això no és possible! Ho sentim, l’abonament és un contracte individual per assistir al festival durant 2 dies. Es canvia per una polsera unipersonal i intransferible. Aquesta pulsera és la que permet l’accés al festival.

He comprat un abonament a través de Codetickets i m’han demanat el nom. Podrà fer servir aquest abonament una altra persona?

Aquesta entrada s’ha de custodiar fins el dia de l’esdeveniment
 com si fossin diners en metàl·lic. El comprador de l’entrada o la
 persona a nom de qui es personalitza l’entrada, assumeix tota responsabilitat
en el cas que la seva entrada es presenti per duplicat, fotocopiada
 o falsificada, perdent tots els drets que aquesta li atorga per a
poder accedir a l’esdeveniment. L’organització es reserva el dret
 d’admissió. No s’admetran devolucions. A l’entrar, el públic pot 
ésser escorcollat segons la llei. És totalment prohibit entrar al
 recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
 Per a més seguretat l’organització es reserva el dret a sol·licitar
 el DNI.

Canvi de titular de l’entrada/abonament: cal omplir el formulari que trobareu aquí i presentar-lo al punt d’informació juntament amb les entrades.

Entrar al popArb

He comprat el meu abonament / He comprat la meva entrada. Quan i on podré canviar-la pel braçalet?

Divendres des de les 15h fins al final de les actuacions, i dissabte des de les 10 del matí fins al final de les actuacions, podràs canviar l’entrada pel braçalet al punt d’informació del popArb, a la Plaça de Can Reus, al costat del recinte principal del festival.

He comprat el meu abonament / He comprat la meva entrada. Però no podré assistir-hi. Em compreu l’entrada?

Si no pots anar al popArb i no saps qui pot fer servir la teva entrada, pots fer servir el nostre facebook per trobar algú. Només et demanem dues coses: 1- No demanis que et paguin més del que et va costar; 2- fes servir la pestanya “Mercadillo” (https://www.facebook.com/popArb/app_202980683107053)

Podem venir amb nens?

Els menors de fins a 14 anys podran entrar de forma gratuïta sempre que vagin acompanyats pels seus pares o un tutor. El públic de 14 a 16 anys podrà accedir al festival pagant l’entrada corresponent i també hauran d’anar acompanyats pels seu pares o un tutor.

Els tutors hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals. El pare, mare o tutor haurà de signar un document de descàrrec a la zona d’accés al festival pel qual es fa responsable del menor mentre aquest es trobi a l’interior del recinte. El popArb no disposa de mitjans de protecció auditiva, aquesta serà responsabilitat dels pares.

El majors de 16 anys podran accedir al recinte en les mateixes condicions que els adults.

Vull anar a un concert a Can Torres. Què he de fer?

L’entrada a Can Torres està inclosa en l’abonament i l’entrada de dia. L’aforament, però, és limitat. Per poder accedir a Can Torres necessitaràs el braçalet i una reserva de plaça. Podràs fer aquesta reserva al punt d’informació del festival (Plaça de Can Reus), el mateix dia del concert en qüestió.

Podré entrar a les piscines?

Si portes el braçalet corresponent a l’abonament del popArb’13 podràs entrar a les piscines pagant només el 50% del preu de l’entrada

AFORAMENT: Si es completa l’aforament, no es podrà accedir al recinte de les piscines fins que algun dels usuaris marxi. Aleshores un nou usuari pordrà ocupar la seva plaça. Si hi ha cues, tindran prioritat els abonats a les Piscines.

Per estar al dia, pots consultar el web del popArb, seguir-nos al facebook, al twitter o subscriure’t a la newsletter.

Menjar i beure

Puc entrar al popArb amb menjar o beguda?

Tots els escenaris del popArb disposen de barra on adquirir menjar i beguda. Si l’oferta no et satisfà pots sortir del recinte i menjar o beure fora (podràs tornar a entrar, no pateixis!). A Arbúcies trobaràs una bona oferta de bars, restaurants i botigues per alimentar-te i també, és clar, pots portar menjar de casa. Als escenaris tancats, però, no permetrem l’entrada de menjar o beguda.

Els celíacs, podrem beure cervesa?

A la barra del popArb hi trobaràs també cervesa per celíacs (Estrella Damm Daura, contingut de gluten inferior a 3 ppm). Només cal que la demanis.

+informació: http://www.estrelladamm.com/ca/daura/

On dormir

Hi ha zona d’acampada?

El popArb NO disposa d’una zona d’acampada. Arbúcies, però, disposa d’un parell de campings. A ‘On dormir’ trobaràs tota la informació sobre els campings i altres allotjaments a la zona.

Parades de menjar/Tocar al popArb/Treballar al popArb

Voldria instal·lar-hi una paradeta. Què he de fer?

El recinte del popArb és de dimensions reduïdes i no hi ha espai per paradetes d’alimentació i d’altres, a banda dels serveis propis que ofereix el Festival. Pots fer-nos arribar la teva proposta i la tindrem en compte en properes edicions.

Vull tocar al popArb. Què he de fer?

Pots fer-nos arribar les dades del teu projecte i ho tindrem en compte a la propera edició.

Vull treballar al popArb. Què he de fer?

Envia’ns el teu CV aquí i el tindrem en compte!